επανασχεδιασμός ιστοσελίδας

4 κύριοι λόγοι για να επανασχεδιάσετε την ιστοσελίδα σας

Ο επανασχεδιασμός ιστοσελίδας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης σας ή το κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε, πάντα φέρνει τα θετικά αποτελέσματα.

Είναι το μέσο της διαφήμισης σας. Οτιδήποτε θέλετε να επικοινωνήσετε με το κοινό σας, είτε να γνωρίσουν τα προϊόντα σας είτε να πάρουν κάποιες πληροφορίες για εσάς, θα τους παραπέμψετε πρώτα στο site σας. Αυτό σας δίνει αυτοπεποίθηση και σας βοηθάει να επεκτείνετε το πελατολόγιο σας, πράγμα που σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας πρέπει να εμπνεύσει από την αρχή τους υποψήφιους πελάτες σας.

Ας δούμε όμως 3 κύριους λόγους που είναι σημαντικό να προβείτε στον επανασχεδιασμό της.

Χρειάζεται μεγάλη βελτίωση το γραφιστικό της κομμάτι

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από μια ιστοσελίδα με ωραίο γραφιστικό περιεχόμενο. Αναλόγως την κατάσταση της καλό είναι να γίνονται αλλαγές είτε μικρής είτε μεγάλης κλίμακας. Ο επανασχεδιασμός της κάθε δύο με τρία χρόνια θεωρείται σημαντικό στοιχείο, ώστε να την διατηρείτε πάντα σύγχρονη και λειτουργική. Σίγουρα θα έχουν πέσει στο μάτι σας ιστοσελίδες στατικές με αταίριαστους χρωματικούς συνδυασμούς, απαρχαιωμένο μενού και design, έντονα backgrounds, κακής ποιότητας φωτογραφίες, μουσική και άλλα πολλά.

Άλλωστε, ένα ενεργό site με καλή αισθητική θα κάνει τους μελλοντικούς πελάτες, να μείνουν περισσότερο στην ιστοσελίδα σας. Βελτιώνεται η αισθητική και η λειτουργικότητα της και έτσι δημιουργείται στους χρήστες μια ευχάριστη εμπειρία. Τους αφήνετε ελεύθερα να περιηγηθούν στο μενού και στους συνδέσμους και να μάθουν περισσότερα για εσάς. Αντίθετα μια παλιά και κακόγουστη ιστοσελίδα θα τους έκανε αμέσως να την εγκαταλείψουν.

Αλλάξατε το brand σας αλλά αφήσατε παλιά την ιστοσελίδα σας

Ανανεώσατε πρόσφατα το brand σας αλλά πλέον δεν συμβαδίζει με την ιστοσελίδα σας που έμεινε όπως ήταν. Ένα φοβερό λάθος που κάνουν οι επαγγελματίες και ζημιώνει την εικόνα τους. Όταν ένα brand επανασχεδιάζετε, τότε όλα αλλάζουν. Δε μπορείτε να δείχνετε άλλη εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για παράδειγμα και άλλη εικόνα να βλέπουν οι χρήστες στο website σας.

Δεν έχει καλό responsive

Πολλοί χρήστες επισκέπτονται πλέον ιστοσελίδες μέσω κινητού τηλεφώνου. Μια ιστοσελίδα εάν δεν εφαρμόζει σωστά σε κινητά και tablets, είναι σίγουρο ότι θα χάσει πολλούς υποψήφιους πελάτες.

Δεν είναι χρηστική

Εάν ο χρήστης μπερδεύεται και δε μπορεί να βρει αυτό που θέλει θα βγει αμέσως από την ιστοσελίδα και θα πάει σε επόμενη και δυστυχώς του ανταγωνιστή σας. Μια ιστοσελίδα με οργανωμένο περιεχόμενο, μενού και σωστή διαρρύθμιση, είναι φιλική προς το χρήστη και διατηρεί το ενδιαφέρον του αναλλοίωτο.


Ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας, είναι μια διαδικασία που σας βοηθάει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

 

Είναι μια δύναμη στο διαδίκτυο.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας πολλές αλλαγές που χρειάζεται για τη βελτίωση της, είναι απαραίτητες.

Άλλωστε, τα χρήματα που θα χάσει η επιχείρηση σας είναι πολύ περισσότερα από το κόστος μιας ιστοσελίδας. Γιατί να το ρισκάρετε;

 

Μη μένετε πίσω. Ελάτε να επανασχεδιάσουμε και την δική σας ιστοσελίδα.

Website now. Work with us.

 

Comments are closed