Ποιοι είμαστε

Γραφείο

Ένα γραφιστικό δημιουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη με ειδικότητα στο γραφιστικό σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, στο σχεδιασμό συσκευασίας και ετικέτας, γραφιστικών, στη κατασκευή ιστοσελίδων και στη διαχείριση social media.

Ένα γραφιστικό δημιουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, με πάθος για τη δουλειά. Λατρεύουμε το ξεχωριστό design μέσα από το γραφιστικό σχεδιασμό. Μας αρέσει το απλό και το ιδιαίτερο. Κυνηγάμε την εξέλιξη και τη γνώση ενώ αντιμετωπίζουμε με συνέπεια κάθε project. Ενημερωνόμαστε για κάθε νέο στο τομέα μας. Κυρίως όμως, επιδιώκουμε τις μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασιών!

σχεδιαστικό δημιουργικό γραφείο raindesign γραφίστας στη Θεσσαλονίκη
γραφιστικό σχεδιασμό
γραφιστικό σχεδιασμό
γραφιστικό δημιουργικό γραφείο γραφίστας γραφίστρια Θεσσαλονίκη σχεδιασμός ιστοσελίδας κατασκευή eshop
Στόχος μας

Με το γραφιστικό σχεδιασμό, βοηθάμε μια επιχείρηση να αναπτύξει ένα δυνατό brand, μια ομοιόμορφη οπτική εικόνα που θα τη βοηθήσει στην αναγνωρισιμότητα της από το κοινό. Δηλαδή, μια επαγγελματική εικόνα που θα τη κάνει να επικοινωνεί πιο αποτελεσματικά με τους πελάτες της. Έτσι, θα αναδείξει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών ή προϊόντων της. Με απλά λόγια, ξεκινάμε από το λογότυπο, διατηρούμε ένα σταθερό προφίλ τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά για την επιχείρηση ώστε να επιτύχουμε την αναγνωρισιμότητα και εν τέλει να τη διαφοροποιήσουμε απο τις υπόλοιπες. Το brand γενικά απαιτεί δημιουργικότητα και σχεδιασμό. Συλλέγουμε εικόνες, κομμάτια, γραμμικά σχέδια, icons και μοτίβα, χρωματικές αποχρώσεις, γραμματοσειρές και ορίζουμε να ακολουθούν την εκάστοτε επιχείρηση, σε μελλοντικές δημοσιεύσεις και διαφημίσεις.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το καλό design μπορεί να αλλάξει το κόσμο, να τον κάνει πιο δημιουργικό και όμορφο. Και εδώ ακριβώς είμαστε εμείς, για να το πραγματοποιήσουμε μαζί.

Ό,τι κάνουμε για κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστό και ειδικά διαμορφωμένο μόνο γι’ αυτή γιατί η μοναδική αυτή εικόνα της επιχείρησης δημιουργεί στο κοινό της ένα χαρακτήρα ιδιαίτερο.

Team
Γραφίστρια στη Θεσσαλονίκη raindesign σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας λογότυπο
Αθηνά

Graphic and web designer

γραφιστικό σχεδιασμό
Χρήστος

Web developer

BRAND

Σύμφωνα με μελέτες οι άνθρωποι εμπιστεύονται πιο εύκολα μια επιχείρηση με ολοκληρωμένη οπτική ταυτότητα γιατί έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία.

GRAPHIC

Λατρεύουμε το ξεχωριστό design και την αισθητική τελειότητα γιατί κάνει το αποτέλεσμα μοναδικό.

WEB

Καμία επιχείρηση δε μπορεί να επιβιώσει χωρίς παρουσία στο διαδίκτυο αφού πλέον ο περισσότερος κόσμος αναζητεί όλο και περισσότερες επιχειρήσεις με υπηρεσίες ή προϊόντα από το ίντερνετ.

Φιλοσοφία

Είμαστε πάντα υπερήφανοι για τα έργα μας. Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε γιατί μας δίνει ζωντάνια και χαρά! Το πάθος, ο ενθουσιασμός και η τεχνογνωσία μας κάνουν το ταξίδι αυτό μοναδικό.

Θέλετε να ξεκινήσουμε;

Λάβετε προσφορά