Ποιοι είμαστε

Γραφείο

Είμαστε ένα δημιουργικό γραφείο που ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, στο σχεδιασμό συσκευασίας, γραφιστικών, στη κατασκευή ιστοσελίδων και στη διαχείριση social media.

Ένα δημιουργικό γραφείο με πάθος για τη δουλειά. Λατρεύουμε το ξεχωριστό design. Μας αρέσει το απλό και το ιδιαίτερο. Κυνηγάμε την εξέλιξη και τη γνώση. Αντιμετωπίζουμε με συνέπεια κάθε project. Ενημερωνόμαστε για κάθε νέο στο τομέα μας. Επιδιώκουμε τις μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασιών.

σχεδιαστικό δημιουργικό γραφείο raindesign γραφίστας στη Θεσσαλονίκη
γραφιστικό δημιουργικό γραφείο σχεδιασμός ιστοσελίδας κατασκευή eshop
γραφιστικό δημιουργικό γραφείο σχεδιασμός λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας
γραφιστικό δημιουργικό γραφείο γραφίστας γραφίστρια Θεσσαλονίκη σχεδιασμός ιστοσελίδας κατασκευή eshop
Στόχος μας

Να βοηθήσουμε μια επιχείρηση να αναπτύξει ένα δυνατό brand, μια ομοιόμορφη οπτική εικόνα που θα τη βοηθήσει στην αναγνωρισιμότητα της από το κοινό. Μια επαγγελματική εικόνα που θα τη κάνει να επικοινωνεί πιο αποτελεσματικά με τους πελάτες της. Με αυτό το τρόπο θα αναδείξει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών ή προϊόντων της.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το καλό design μπορεί να αλλάξει το κόσμο, να τον κάνει πιο δημιουργικό και όμορφο. Και εδώ ακριβώς είμαστε εμείς για να το πραγματοποιήσουμε με εσάς.

Ό,τι κάνουμε για κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστό και ειδικά διαμορφωμένο μόνο γι’ αυτή. Η μοναδική αυτή εικόνα της επιχείρησης δημιουργεί στο κοινό της ένα χαρακτήρα ιδιαίτερο.

Team
Γραφίστρια στη Θεσσαλονίκη raindesign σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας λογότυπο
Αθηνά

Graphic and web designer

web developer designer σχεδιαστής ιστοσελίδων
Χρήστος

Web developer

BRAND

Σύμφωνα με μελέτες οι άνθρωποι εμπιστεύονται πιο εύκολα μια επιχείρηση με ολοκληρωμένη οπτική ταυτότητα.

GRAPHIC

Λατρεύουμε το ξεχωριστό design και την αισθητική τελειότητα.

WEB

Καμία επιχείρηση δε μπορεί να επιβιώσει χωρίς παρουσία στο διαδίκτυο.

Φιλοσοφία

Είμαστε πάντα υπερήφανοι για τα έργα μας. Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε. Μας δίνει ζωντάνια και χαρά! Το πάθος, ο ενθουσιασμός και η τεχνογνωσία μας κάνουν το ταξίδι αυτό μοναδικό.

Θέλετε να ξεκινήσουμε;

Λάβετε προσφορά