Ποιοι είμαστε

Το γραφείο

Γραφιστικός σχεδιασμός με διαφορά!

Είμαστε ένα γραφιστικό δημιουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη που ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, στον σχεδιασμό συσκευασίας και ετικέτας, στα γραφιστικά, στην κατασκευή ιστοσελίδων και στη διαχείριση social media.

Μας χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα σχεδιασμού, η συνέπεια, η άμεση επικοινωνία και η αγάπη για τη δημιουργία brands που ξεχωρίζουν και αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της κάθε επιχείρησης.

Αγαπάμε το ξεχωριστό design, το απλό και το ιδιαίτερο. Επιδιώκουμε την εξέλιξη και τη γνώση, ενημερώνοντας για τις νέες τάσεις στον τομέα μας.

Στόχος μας είναι να κρατάμε την επιχείρησή σας πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας και να την κάνουμε να ξεχωρίζει. Προτιμούμε να χτίζουμε μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες.

Οι πελάτες χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας minimal με ιδιαίτερο μοναδικό design και με υψηλή ποιότητα και αισθητική, που τις κάνει να ξεχωρίζουν.

σχεδιαστικό δημιουργικό γραφείο raindesign γραφίστας στη Θεσσαλονίκη
γραφιστικό σχεδιασμό
γραφιστικό σχεδιασμό
γραφιστικό δημιουργικό γραφείο γραφίστας γραφίστρια Θεσσαλονίκη σχεδιασμός ιστοσελίδας κατασκευή eshop
Η αισθητική μας

Το κάνουμε να έχει αξία.

Στο γραφιστικό μας γραφείο, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό brand και μια εντυπωσιακή οπτική εικόνα για κάθε επιχείρηση. Μέσω του σχεδιασμού μας, δημιουργούμε μια επαγγελματική εικόνα που επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους πελάτες και αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων ή υπηρεσιών τους.

Πέρα από τον σχεδιασμό λογοτύπου, εργαζόμαστε για να αναπτύξουμε ένα ολοκληρωμένο brand για κάθε επιχείρηση, δημιουργώντας ένα συνεκτικό προφίλ που θα παραμένει σταθερό και διαχρονικό. Ο στόχος μας είναι να επιτύχουμε αναγνωρισιμότητα και να διαφοροποιήσουμε κάθε επιχείρηση από τους ανταγωνιστές της.

Πιστεύουμε σθεναρά ότι το καλό design μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και να τον κάνει πιο δημιουργικό και όμορφο. Είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε σε αυτήν την αλλαγή με την δημιουργικότητά μας και τον εξειδικευμένο σχεδιασμό.

Κάθε επιχείρηση αποτελεί μια μοναδική οντότητα, και γι’ αυτό ακριβώς λαμβάνουμε υπόψη την ιδιαιτερότητα αυτή. Η εικόνα της επιχείρησης πρέπει να είναι μοναδική και ειδικά διαμορφωμένη για τις ανάγκες της, προκειμένου να δημιουργήσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.

The team

Χαιρόμαστε για τη γνωριμία.

γραφίστας Θεσσαλονίκη
Αθηνά

Creative-Art Director

web developer Θεσσαλονίκη
Χρήστος

Web Developer

Ιωάννα

Graphic Designer

Οι αξίες μας

Όχι μόνο λόγια στο χαρτί.

Η επίτευξη των στόχων μας είναι δυνατή λόγω της απόλυτης αφοσίωσής μας σε ό,τι κάνουμε! Οι αξίες μας αποτελούν τα θεμέλια της επιχείρησής μας. Μας εμπνέουν και μας βοηθούν να προχωρούμε προς την σωστή κατεύθυνση, προσπαθώντας πάντα να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι.

Οι υπηρεσίες μας

Ας απογειώσουμε την επιχείρησή σας.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα πακέτα συνδυάζοντας τις υπηρεσίες μας για να ανταποκριθούμε ιδανικά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Μέχρι τότε  ρίξτε μια ματιά σε αυτά που προσφέρουμε.

Δείτε περισσότερα