Τι κάνουμε

Η δημιουργία του brand μας

Στα πρώτα βήματα μας και πριν την ιδέα ανάγκης για σχεδιασμό και δημιουργία του brand μας, η πλειοψηφία των έργων που σχεδιάζαμε ήταν επαγγελματικές κάρτες. Από τότε έχουμε προχωρήσει σημαντικά στον χώρο των γραφιστικών υπηρεσιών, ανεβαίνοντας επίπεδα παραπάνω.

 

Σχεδιασμός μακέτας.
Γραφιστικές υπηρεσίες.

Ο ρόλος του γραφιστικού σχεδιασμού στο σχεδιασμό μακέτας και σε οποιαδήποτε μορφή, είναι να μεταδώσει το μήνυμά του στον κόσμο με τέτοιο τρόπο ώστε να τον εμπνεύσει να έρθει σε επαφή μαζί σας. Πρέπει να συνδεθούν οι άνθρωποι με το σχέδιο μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

δημιουργικό γραφείο
Οι υπηρεσίες μας
Brand

Εσείς θα εμπιστευόσασταν μια εταιρεία χωρίς λογότυπο; Τι συναισθήματα θα σας έβγαζε; Είναι αλήθεια. Έρευνες το λένε, όχι εμεις. Οι άνθρωποι εμπιστεύονται πιο εύκολα μια εταιρεία που έχει ένα ολοκληρωμένο brand. Ολοκληρωμένη ομοιόμορφη εταιρική ταυτότητα.

Περισσότερα
Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας

Θέλετε να έχετε απλά μια ιστοσελίδα ή αυτή η ιστοσελίδα να αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία για όλους; Όσο μοναδικό πρέπει να είναι το brand σας άλλο τόσο πρέπει να είναι και ο σχεδιασμός ιστοσελίδας σας!

Περισσότερα
Motion graphics

Κάνουμε τα γραφικά σας να κινούνται. Τα βίντεο motion δίνουν ζωντάνια και τραβούν σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον του κοινού.

Περισσότερα
Social media

Η διαχείριση σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι μέρος του brand σας. Τα social media είναι ένα βασικό μέσο επικοινωνίας, που δίνει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να προβάλουν την επιχείρησή τους.

Περισσότερα
Συσκευασία

Δύο πράγματα μας έρχονται στο μυαλό με τη λέξη συσκευασία. Λειτουργικότητα και ομορφιά.

Περισσότερα
Newsletter campaign

Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας μέσω οργανωμένων e-mail, βασισμένα στο brand σας, όπου ενημερώνετε το κοινό σας με ενδιαφέροντα θέματα, νέα, άρθρα, προσφορές κτλ.

Περισσότερα
Η προσέγγιση μας

Δεν είναι αυτό που κάνεις… Είναι ο τρόπος που το κάνεις.

Δεν είναι το αποτέλεσμα… Είναι τα βήματα που προηγήθηκαν πριν το αποτέλεσμα.

Ρίξτε μια ματιά στη μεθοδολογία μας. Είναι σημαντική για την επίτευξη μιας υγιής συνεργασίας.

Η μεθοδολογία μας

Έχετε νέο project; Τέλεια!

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Συνήθως απαντάμε μέσα σε 3 ώρες, ίσως και λίγο νωρίτερα…!

Λάβετε προσφορά