Διαδικασία δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας

Η καλή στρατηγική για τη διαδικασία δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας από την αρχή και εν συνεχεία για μια σωστή σχεδιαστική κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε, είναι το κλειδί για την επίτευξη μιας υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.

Δεν είναι τόσο βαρετό όσο ακούγεται. Στη πραγματικότητα, η διαδικασία δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας από το μηδέν, είναι μια ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία!

Γιατί είναι τόσο σημαντική η προσέγγιση;

Όταν ένα project είτε αυτό ξεκινάει από το μηδέν είτε πρόκειται για επανασχεδιασμό, είναι σημαντικό να ξεκινά με σχέδιο και στρατηγική, διότι έτσι το αποτέλεσμα είναι περισσότερο αντιπροσωπευτικό για την επιχείρηση. Μας αποτρέπει από προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν, εάν η σχεδιαστική κατεύθυνση είναι λανθασμένη εξαρχής. Δεν μας περιορίζει σε κάτι, απλώς μας επιτρέπει να εξερευνούμε και να δημιουργούμε εις βάθος εστιάζοντας στο στόχο. Το πιο σημαντικό, δίνει στον πελάτη αυτό ακριβώς που χρειάζεται και πολλά άλλα.

ΕΡΕΥΝΑ - ΜΕΛΕΤΗ

Ξεκινάμε ακούγοντας εσάς. Για την επιχείρηση σας, τους στόχους σας, πού πηγαίνετε και τι χρειάζεστε. Σας γνωρίζουμε καλύτερα. Ψάχνουμε βαθύτερα, σας στέλνουμε εξατομικευμένο ερωτηματολόγιο για να μάθουμε περισσότερα για το προφίλ σας, τα κομμάτια που χρειάζονται δημιουργία, βελτίωση ή επανασχεδιασμό. Συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία, σας αποστέλλουμε τη προσφορά μας. Η ανάθεση των εργασιών γίνεται μετά τη κατάθεση της προκαταβολής.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Εδώ αποκρυπτογραφούμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας για να ξεκινήσουμε με το πρώτο πλάνο. Σε συνεργασία με εσάς, μοιραζόμαστε σχέδια και φωτογραφίες που σας τραβούν το ενδιαφέρον για να ορίσουμε τη σχεδιαστική κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε. Μέσω ενός mood board που σας αποστέλλουμε ξεκαθαρίζετε το σκεπτικό στο μυαλό σας και σας βοηθάει να καταλήξετε στο στυλ που σας ταιριάζει περισσότερο. Έπειτα, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα δικά μας δημιουργικά και ξεχωριστά σχέδια.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Είμαστε έτοιμοι να “μεταφράσουμε” αυτά τα σχέδια, τις λέξεις και τους στόχους σε οπτικές έννοιες. Εδώ είναι που όλα ζωντανεύουν. Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και τελειοποιούμε τα δικά σας σχέδια μέχρι να έχουμε ένα όμορφο και υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα που λέει όλα όσα θέλετε να λέει και κάνει ό,τι θέλετε να κάνει. Συχνά το αποτέλεσμα ξεπερνάει το αναμενόμενο. Αφού τα ολοκληρώσουμε, τα παρουσιάζουμε σε μορφή mockup για να καταλάβετε καλύτερα την εφαρμογή τους επάνω σε πραγματικές τοποθετήσεις. 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Μετά τον τυπικό έλεγχο από εσάς ή τυχόν αλλαγών προκύψουν και αφού φτάσουμε στο οριστικό αποτέλεσμα, σας παραδίδουμε τα τελικά αρχεία για να λανσάρετε με σιγουριά τη νέα σας επωνυμία, website ή καμπάνια.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μετά την ολοκλήρωση οποιουδήποτε project είμαστε πάντα δίπλα σας, στην άλλη άκρη του τηλεφώνου ή του email ενθαρρύνοντας μακροχρόνιες σχέσεις που διαρκούν πολύ πέρα από το πρώτο μας project μαζί. 

Έχετε νέο project; Τέλεια!

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Συνήθως απαντάμε μέσα σε 3 ώρες, ίσως και λίγο νωρίτερα…

Επικοινωνήστε