Συσκευασία / Ετικέτα.

Σχεδιασμός συσκευασίας | Σχεδιασμός ετικέτας

Ο σχεδιασμός συσκευασίας και ετικέτας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του brand σας…!

Δύο πράγματα έχουμε στο μυαλό μας με τη λέξη σχεδιασμός συσκευασίας/ετικέτας. Λειτουργικότητα και ομορφιά. Εμείς αυτό που κάνουμε με το σχεδιασμό συσκευασίας και ετικέτας δημιουργούμε μια ενιαία οπτική εικόνα στα προϊόντα σας ώστε να είναι πλήρως αναγνωρίσιμα με τη πρώτη ματιά.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ομοιόμορφου οπτικού συνόλου όπου θα λειτουργήσει θετικά στη πώληση των προϊόντων σας. Με άλλα λόγια, η εικαστική αποτύπωση που θα προσδώσουμε, θα επικοινωνεί σωστά με το κοινό σας. Δηλαδή, θα δημιουργεί μια πολύ καλή εντύπωση, τραβώντας του τη προσοχή και βάζοντας τον σε πειρασμό και σε πρόκληση να το αγοράσει.

Πιο συγκεκριμένα, κάνουμε μελέτη και έρευνα για το προϊόν. Γινόμαστε δημιουργικοί και ψάχνουμε για ιδέες και concept. Στη συνέχεια, δημιουργούμε κάτι ιδιαίτερο που να “μιλάει” στο καταναλωτή, να λειτουργεί και να κινήσει το ενδιαφέρον του να το πάρει στα χέρια του και εν συνεχεία να το αγοράσει.

Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της πρώτης εντύπωσης όσον αφορά το λιανικό εμπόριο. Γι’ αυτό η δημιουργία αλληλεπίδρασης στο ράφι, μπορεί συχνά να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας που θα κρίνει το ένα προϊόν σε σχέση με το άλλο. Άλλωστε, η συσκευασία σας δεν είναι απλώς ένα κουτί με το προϊόν σας αλλά είναι η αρχή της εμπειρίας του brand σας. Και μάλιστα, η όμορφη σχεδιασμένη συσκευασία επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο σκέψης δίνοντας μια συγκεκριμένη εικόνα για εσάς και το brand σας. Επίσης, δείχνει ποιοι είστε και σίγουρα όλα βασίζονται στο σχέδιο που θέλει να πει πολλά!

Το καλό design στη συσκευασία πουλάει. Ποτέ μην το υποτιμήσετε!

Σχεδιασμός ετικέτας για μέλι

Σε τι θα με ωφελήσει αυτό;

  • Εκπροσωπεί σωστά το brand σας.
  • Εύκολη και γρήγορη αναγνώριση από τον καταναλωτή.
  • Πρεσβεύει τη ποιότητα των προϊόντων σας.
  • Τραβάει τη προσοχή του καταναλωτή ώστε να τον βάλει σε σκέψεις.
  • Ωθεί την επιθυμία του να το δει και τον παροτρύνει να το αγοράσει.

 

Είναι σημαντικό όλα τα προϊόντα σας να έχουν μια κοινή ενιαία εικόνα και ισορροπία. 

Αντίθετα, εάν δεν κυριαρχεί η ομοιομορφία και η καλή αισθητική στις συσκευασίες σας, δημιουργείτε υποσυνείδητη σύγχυση. Σαν συνέπεια, θα χάσετε γρήγορα την αναγνωρισιμότητα και την αξία των προϊόντων σας.

Δείτε εδώ έργα συσκευασιών

 


 

Θέλετε να ξεκινήσουμε τη δική σας μοναδική συσκευασία / ετικέτα;

Package now. Label now. Work with us.

 

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.