σχεδιασμός μπάνερ για σοσιαλ

Σχεδιασμός social media για να αυξήσετε τη φήμη σας.

Σχεδιασμός γραφικών για social media

Ο σχεδιασμός γραφικών για social media είναι μια τεράστια δύναμη για τις επιχειρήσεις και βοηθά να αναπτυχθούν σημαντικά.

Τα περισσότερα brands αφιερώνουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του χρόνου τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποτυπώνονται στη μνήμη του κοινού και να αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα τους.

διαχείριση social media management

Φωνή στην επιχείρηση σας

Δημιουργώντας ελκυστικά και οργανωμένα περιεχόμενα για τις επαγγελματικές σας σελίδες στα social media διατηρείτε καλύτερη επικοινωνία με το κοινό σας. Η εικόνα της επιχείρησης σας ζωντανεύει και “λέει” αυτό που πραγματικά θέλετε να μάθουν για εσάς οι χρήστες που σας ακολουθούν.

Πείτε απλά ένα “γεια” ή ένα “καλό μήνα”

Δεν είναι απαραίτητο να δημοσιεύετε κάθε φορά που θέλετε να πουλήσετε κάτι. Μείνετε απλά δίπλα στους ακολούθους σας όχι με στόχο απαραίτητα την αγορά. Η δημιουργία μιας συμβουλής, ενός όμορφου γραφικού, μιας εικόνας που θα φτιάξει τη διάθεση, είναι αρκετά. Ένα καλωσόρισμα μήνα, ένα tips ή απλά “ένα γεια” είναι κάτι που σίγουρα θα πιάσει αξία.

σχεδιασμός social media

Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό

Τη στιγμή που ένας ανταγωνιστής σας διατηρεί ενημερωμένη πάντα την σελίδα του στα social media, θα πρέπει κι εσείς να κάνετε το ίδιο με μεγαλύτερο ζήλο και οργάνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση σας να διακριθεί και να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες.

Υψηλή ποιότητα της σελίδας

Ο τρόπος που κοινοποιείτε μια δημοσίευση παίζει σημαντικό ρόλο και δίνει πολλά στοιχεία για το χαρακτήρα και τη ποιότητα της επιχείρησης σας. Τα γραφικά, οι εικόνες, τα κείμενα, τα στοιχεία και όλα εκείνα που συνθέτουν ένα post θα πρέπει να έχουν στόχο την επιρροή στο μυαλό του καταναλωτή. Δε πρέπει να δίνετε την ευκαιρία στους χρήστες να ψάχνουν υπηρεσίες και προϊόντα αλλού. Για να είναι η διαχείριση λογαριασμών social media αποδοτική, χρειάζεται σωστή οργάνωση και υψηλή ποιότητα σε οτιδήποτε κοινοποιείτε.

σχεδιασμός social media

Σχεδιασμός γραφικών για social media και διατήρηση ομοιόμορφου στυλ

Σε ό,τι γραφιστικό σχεδιάζουμε το κλειδί είναι να υπάρχει ισορροπία. Το ίδιο ισχύει και στα κοινωνικά δίκτυα μιας που κι αυτά είναι μέρος του brand σας.

Το πλέγμα του προφίλ στο instagram, πρέπει να αποτελεί μια ομοιομορφία στο σύνολο της. Η ιδιαίτερη και προσεγμένη αισθητική, ειδικά στο instagram, είναι μονόδρομος.

Το χρωματικό μοτίβο, η “χροιά” της φωνής της σελίδας, οι γραμματοσειρές και πολλά άλλα καθορίζουν τη ποιότητα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει εξαρχής οι φωτογραφίες να έχουν συγκεκριμένο στυλ και αισθητική.

Μπορείτε επίσης να δείτε και συνδυασμούς με γραφιστικές εικόνες και γραμμικά σχέδια για να υπάρχει ποικιλία στο προφίλ. Η φιλοσοφία μας στα social είναι η τήρηση της αρμονίας αλλά παράλληλα να μην είναι ακριβώς ίδιο ώστε να μην είναι και μονότονο.

 

 


 

Θέλετε να ξεκινήσουμε το σχεδιασμό με τα δικά σας γραφικά για social media;

Social now. Work with us.

Comments are closed