ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟΛΙΟΥ Κ.

 LOGO DESIGN / BRANDING
Λογότυπο για οδοντιατρείο / Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας οδοντιατρείου

Σχεδιασμός λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας για οδοντιατρείο

Ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας οδοντιατρείου της Κατερίνα Γ. Στόλιου αποτέλεσε για εμάς έμπνευση.

Το οδοντιατρείο βρίσκεται στον Ευρωπό Κιλκίς προσφέρει υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας σε έναν χώρο πολύ φιλικό και άνετο. Στόχος του οδοντιατρείου είναι να εξασφαλίσει την ανάγκη των πελατών του για ένα υγιές στόμα και ένα όμορφο ελκυστικό χαμόγελο!

Η συνεργασία

Η γραφιστική μας συνεργασία ξεκίνησε με το σχεδιασμό του λογοτύπου και της εταιρικής του ταυτότητας δηλαδή ενός ολοκληρωμένου brand για το ιατρείο. Αποδώσαμε ένα χαρακτηριστικό στυλ με ιδιαίτερη αισθητική και καθαρότητα στο design. Σχεδιάσαμε από το μηδέν ένα λογότυπο εμπνευσμένο από ένα λαμπερό χαμόγελο όπου μέσα από αυτό ξεπροβάλει ένα χαρακτηριστικό δόντι. Η απεικόνιση του δοντιού είναι και η παραπομπή μιας άμεσης και γρήγορης ματιάς στο αντικείμενο δραστηριοποίησης. 

Η γραμματοσειρά με τις πατούρες που συμπληρώνει το λογότυπο και ”δένει” αρμονικά με το σήμα του δοντιού, είναι χαρακτηριστική, δυναμική και υποδηλώνει την εμπειρία και την σοβαρότητα του ιατρείου.

Το χρώμα έχει σκοπό να μεταδώσει την φρεσκάδα και βοηθάει τον πελάτη να χαλαρώσει και να αισθανθεί άνετα και ευχάριστα στο χώρο.

Συνεχίσαμε τη συνεργασία με το σχεδιασμό και των υπολοίπων εφαρμογών του brand.

Ο σχεδιασμός και η εκτύπωση της κάρτας σε χαρτί πάχους 700γραμμαρίων με ανάγλυφο τοπικό uv, λευκών συνταγολογίων σε σαγρέ χαρτί και εξωτερικής αυτοκόλλητης επιγραφής βινυλίου, έρχεται να απογειώσει το αισθητικό αποτέλεσμα.