Χουρσουλίδης

 GRAPHIC DESIGN / SOCIAL MEDIA MANAGEMENT
Γραφιστικά / Εταιρεία συστημάτων ενέργειας διαχείριση social

Εταιρεία συστημάτων ενέργειας διαχείριση social

H εταιρεία Χουρσουλίδης ιδρύθηκε το 1964 και θεωρείται μία από τις πιο αξιόπιστες και αναγνωρίσιμες εταιρείες του κλάδου των συστημάτων ενέργειας σε όλη την Ελλάδα. Με την τεχνογνωσία, την άρτια οργάνωση και την συνέπεια που τη διακρίνει προσφέρει λύσεις που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις στα δίκτυα θέρμανσης. Επίσης παρέχει τεχνική υποστήριξη με άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό για τις ανάγκες του service. Με την διαχείριση σελίδων facebook instagram, η εταιρεία πετυχαίνει αναγνωρισιμότητα και ενδυναμώνει το brand της.

Η συνεργασία

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση γνωρίζει τη μεγάλη δύναμη που καταλαμβάνει η παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η προβολή στα social media είναι ένα εργαλείο για να αυξήσετε το κύρος και την εμπιστοσύνη των υποψήφιων πελατών σας.

Έτσι και η Χουρσουλίδης απευθύνθηκε στο γραφείο μας για να αναλάβουμε τη οργανωμένη μηνιαία διαχείριση των επαγγελματικών της σελίδων σε facebook και instagram με στοχευμένες αναρτήσεις. Θέματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις δικτύων θέρμανσης, ψύξης, δαπέδου και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Συγκεκριμένα:

  • Αντλίες θερμότητας
  • Γεωθερμικά συστήματα
  • Ηλιακά συστήματα 
  • Συστήματα HVAC (Heating Ventilation Air Conditioning)
  • VRV συστήματα κλιματισμού
  • Θέρμανση – Ψύξη δαπέδου
  • Φωτοβολταϊκά συστήματα

Η κάθε ανάρτηση συνοδεύεται από περιεχόμενο κειμένου και ανάλογη φωτογραφία του θέματος με ομοιόμορφο στυλ και γραφικά σε όλα τα posts. Τα χρώματα είναι ανάλογα της εταιρικής ταυτότητας και του λογοτύπου. Έτσι το κοινό την ξεχωρίζει πιο εύκολα ανάμεσα σε τόσες αναρτήσεις που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Το περιεχόμενο και οι δημοσιεύσεις για κάθε θέμα που ετοιμάζουμε ενισχύουν την ταυτότητα της επιχείρησης και την αναγνωρισιμότητα του brand.