ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΑΒΛΑΡΙΔΗΣ

 LOGO DESIGN / BRAND / GRAPHIC / PRINT
Σχεδιασμός λογοτύπου μεταφορικής / Εταιρική ταυτότητα μεταφορικής εταιρείας Θεσσαλονίκη Αθήνα / Γραφιστικά / Εκτύπωση

Εταιρική ταυτότητα – Λογότυπο

Σχεδιασμός λογοτύπου μεταφορικής.
Εταιρική ταυτότητα μεταφορικής εταιρείας Θεσσαλονίκη Αθήνα.

Η ταχυμεταφορές Ταβλαρίδης ιδρύθηκε στις αρχές του 2004  έχοντας κύριο αντικείμενο τις ταχυμεταφορές εγγράφων και δεμάτων για Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη και κατ’ επέκταση στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό με την επιλογή επίλεκτων συνεργατών. Διαθέτει δύο κεντρικά γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Σκοπό έχει να κάνει πιο σύντομη την απόσταση των δύο πόλεων μεταξύ τους στις ταχυ…μεταφορές με παραλαβές έως τις 22:00 το βράδυ και παραδόσεις από τις 08:00 το πρωΐ.
Από την αρχή της λειτουργίας της εξασφάλισε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, στοχεύοντας ολοένα στην άριστη εξυπηρέτηση τους. Διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της σε συνδυασμό με την αξιοπιστία, την ταχύτητα και την οικονομία που τη χαρακτηρίζει.

Η συνεργασία

Η εταιρεία ταχυμεταφορές Ταβλαρίδης, γνωρίζοντας το σημαντικό αντίκτυπο που έχει η συνολική εταιρική ταυτότητα προς το κοινό, αποφάσισε να ανανεώσει το λογότυπο και την εταιρική της ταυτότητα. Αυτά θα έπρεπε να έχουν ένα ενιαίο ύφος και μια κοινή γραμμή που θα τα συνδέει με το αντικείμενο της επιχείρησης. Τα χρώματα, οι γραμματοσειρές, οι γραμμές, όλα πρέπει να συμβαδίζουν και να δημιουργούν μια ομοιόμορφη επαγγελματική εικόνα.

Ο σχεδιασμός λογοτύπου της μεταφορικής, πήρε ένα σύγχρονο και μοντέρνο στυλ. Ακολούθησαν οι επαγγελματικές κάρτες, τα voucher, τα αυτοκόλλητα στη τζαμαρία του γραφείου και ό,τι άλλο είχε ανάγκη η επιχείρηση. Όλα σχεδιάστηκαν ώστε να έχει μια ενιαία ισορροπημένη επαγγελματική εικόνα και να επιτευχθεί η ομοιομορφία σε όλες τις γραφιστικές εφαρμογές της.

Μελετήθηκαν, μετρήθηκαν, σχεδιάστηκαν, παρουσιάστηκαν, εκτυπώθηκαν, κολλήθηκαν… Η δουλειά ήταν χρονοβόρα με αρκετές δυσκολίες όμως το αποτέλεσμα έπρεπε να δείχνει μοναδικό και να τραβάει τα βλέμματα.

Με τα αυτοκόλλητα οχήματος που σχεδιάστηκαν, κανένα φορτηγό του δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Εντυπωσιακά και ξεχωριστά στην εμφάνιση τους που απλά κάνουν τη διαφορά!