ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Α. ΠΑΠΑ

 LOGO DESIGN / BRAND
Λογότυπο και εταιρική ταυτότητα πολιτικού μηχανικού

Σχεδιασμός λογοτύπου
Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Λογότυπο και εταιρική ταυτότητα πολιτικού μηχανικού.

Η Αικατερίνη Παπά είναι πολιτικός μηχανικός  με ένα μεγάλο εύρος εργασιών οι οποίες αφορούν τις μελέτες, κατασκευές και άδειες κτιρίων, νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, άδειες λειτουργίας καταστημάτων κτλ.

Η συνεργασία

Το λογότυπο αποτελεί έναν καθαρά μίνιμαλ σχεδιασμό όπως ακριβώς πρέπει να αποτελεί και το κάθε λογότυπο που σχεδιάζεται. Και φυσικά αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι είναι μοναδικό, σχεδιασμένο από την αρχή με απλότητα και σαφήνεια και βέβαια εύκολα απομνημονεύσιμο.

Δώσαμε περισσότερο έμφαση στις οριζόντιες και κάθετες καθαρές γραμμές για να τονίσουμε το αντικείμενο που δραστηριοποιείται και που σε συνδυασμό με τα αρχικά του ονόματος της πετύχαμε αυτό που είχαμε αρχικά θέσει σαν στόχο ως προς τη κεντρική ιδέα (concept). Το μπλε χρώμα χρησιμοποιήθηκε για να συμβολίσει το κύρος και την εμπειρία.

Ο σχεδιασμός συνεχίστηκε με τη δημιουργία ενός εξωτερικού μουσαμά – banner προσθέτωντας τις υπηρεσίες και τα στοιχεία της εταιρείας με τέτοιο ύφος που αποτυπώνει καθαρά την ιδιότητα της πολιτικού μηχανικού. 

Στη συνέχεια σχεδιάστηκαν οι επαγγελματικές της κάρτες με απλότητα και με απλές λιτές γραμμές. Όλη η σύνθεση της εταιρικής ταυτότητας αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο που αποσκοπεί στην αναγνωρισιμότητα της εταιρείας. Όλη η εταιρική παρουσία μαζί διέπεται από υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη, σοβαρότητα και επαγγελματισμό.