Κατεβάστε το Journal

Δημιουργία brand – Εταιρική ταυτότητα.
Νέα δημιουργική εφημερίδα συνεχόμενων εκδόσεων!

Η εφημερίδα μας δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραστούμε μαζί σας πληροφορίες σχετικά με τη σημασία της γραφιστικής εικόνας για κάθε επιχείρηση. Δημιουργία brand – Εταιρική ταυτότητα, σχεδιασμός συσκευασίας, κατασκευή ιστοσελίδας, διαχείριση social media, campaign newsletter κ.α.

Παρουσιάζουμε διάφορα άρθρα από το γραφείο μας όπως και κάποια από τα τελευταία έργα των πελατών μας. Κάθε έκδοση (edition) θα περιλαμβάνει και ένα θέμα.

Οδηγός επιχειρήσεων

Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής για να λαμβάνετε φρέσκο και νέο περιεχόμενο που αφορά την προβολή της επιχείρησης σας μέσα από το BRAND, GRAPHIC, WEB.

Μια δωρεάν εφημερίδα γεμάτη έμπνευση και δημιουργικότητα, χρήσιμη για κάθε επαγγελματία που θέλει να ξεχωρίσει στην αγορά και να αναπτύξει την εικόνα του!

Κατεβάστε τη πρώτη έκδοση.

DOWNLOAD (PDF)

Κατεβάστε το δωρεάν (free)

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και την αποστολή των newsletter μας.

Νέα θέματα σε κάθε έκδοση ικανά να σας εμπνεύσουν κι εσάς! Κατεβάστε το Journal.

Λίγα λόγια…

Η εφημερίδα Journal αρχικά ξεκίνησε από την αγάπη μας για τη δουλειά η οποία ξεχείλιζε τόσο πολύ όπου θελήσαμε να την μοιραστούμε μαζί σας.

Αφορά το καλό design και πώς μέσα από αυτό η επιχείρηση σας θα αποκτήσει μια ομοιόμορφη, σωστή επαγγελματική εικόνα. Αναφέρονται τρόποι βελτίωσης, συμβουλές και παραδείγματα project από έργα πελατών μας.

Το λογότυπο είναι μόνο η αρχή και ένα λογότυπο όσο καλό και να είναι από μόνο του δεν λέει τίποτα εάν δεν στοχεύσεις στο branding. Το branding είναι η διαδικασία που γίνεται για να γίνει γνωστό ένα brand και έχει να κάνει περισσότερο με το marketing. Οι ενέργειες που κάνει δηλαδή για να αναδειχθεί και να ακολουθεί μια σταθερή, ομαλή πορεία. Η ταυτότητα που αποκτάει με τη πάροδο του χρόνου για να γίνει αναγνωρίσιμη και το συναίσθημα που εκπέμπει στο κοινό της βλέποντας την.

Το branding είναι όλα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα brand τα οποία είναι το λογότυπο, η συσκευασία, το χρώμα, η γραμματοσειρά, το στυλ που επιλέγεται και βαδίζουμε σύμφωνα με αυτό σε όλες τις υπόλοιπες γραφιστικές εφαρμογές της εταιρείας.

Branding είναι τι συναισθήματα προκαλεί στους ανθρώπους, η αίσθηση του ποιος είσαι, τι πρεσβεύεις, ποιος θα’θελες να είσαι και πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Branding είναι η μακροχρόνια διαδικασία για να αποκτηθεί φήμη, για να σας εμπιστευτεί το κοινό σας και για να μείνετε στις καρδιές τους. Αυτό είναι το branding…