Σχεδιασμός γραφιστικών

Σχεδιασμός γραφιστικών

Η εξωτερική εμφάνιση μετράει!

Στα πρώτα βήματα πριν ακόμα δημιουργηθεί η ιδέα και η ανάγκη του brand μας, η πλειοψηφία των έργων που σχεδιάζαμε ήταν επαγγελματικές κάρτες. Από τότε έχουμε προχωρήσει πολύ και περάσαμε σε άλλο επίπεδο. Ο σχεδιασμός γραφιστικών, σε οποιαδήποτε μορφή, είναι να μεταδώσει το μήνυμά του στον κόσμο με τέτοιο τρόπο ώστε να τον εμπνεύσει να έρθει σε επαφή μαζί σας. Πρέπει να συνδεθούν οι άνθρωποι με το σχέδιο μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

Η επένδυση σε έναν δημιουργικό σχεδιασμό για τις ανάγκες της επιχείρησης σας, δείχνει στους πελάτες σας ότι αγαπάτε αυτό που κάνετε!

Τα γραφιστικά μας μπορεί να περιλαμβάνουν σχεδιασμό συσκευασίας και ετικέτας, σχεδιασμό εξώφυλλων βιβλίων και σελιδοποίηση, περιοδικά, υπαίθρια διαφήμιση, γραφικά εσωτερικών και εκθεσιακών χώρων, αφίσες, newsletters, καταχωρήσεις, προσκλητήρια, κατάλογοι κτλ.

Σχεδιασμός συσκευασίας

Σχεδιασμός συσκευασίας

Σχεδιασμός γραφιστικών συσκευασίας.
Ένα αναπόσπαστο κομμάτι του brand σας…!

Το καλό design στη συσκευασία πουλάει!
Ποτέ μη το υποτιμήσετε!

  • Εκπροσωπεί σωστά το brand σας.
  • Αναγνωρίζεται εύκολα και γρήγορα από τον καταναλωτή.
  • Πρεσβεύει τη ποιότητα των προϊόντων σας.
  • Τραβάει τη προσοχή του καταναλωτή.
  • Τον βάζει σε σκέψεις και τον παροτρύνει να το αγοράσει.

Με το σχεδιασμό συσκευασίας και ετικέτας δημιουργούμε μια ενιαία οπτική εικόνα στα προϊόντα σας ώστε να είναι πλήρως αναγνωρίσιμα με τη πρώτη ματιά.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ομοιόμορφου οπτικού συνόλου όπου θα λειτουργήσει θετικά στη πώληση των προϊόντων σας. Η εικαστική αποτύπωση που θα προσδώσουμε, θα επικοινωνεί σωστά με το κοινό σας, θα δημιουργεί μια πολύ καλή εντύπωση, τραβώντας του τη προσοχή, βάζοντας τον σε πειρασμό και σε πρόκληση να το αγοράσει.

Είναι σημαντικό όλα τα προϊόντα σας να έχουν μια κοινή ενιαία εικόνα και ισορροπία. 

Εάν δεν κυριαρχεί η ομοιομορφία και η καλή αισθητική στις συσκευασίες σας, θα δημιουργηθεί υποσυνείδητη σύγχυση και θα χαθεί γρήγορα η αναγνωρισιμότητα και η αξία των προϊόντων σας.

Έχετε νέο project; Τέλεια! Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Συνήθως απαντάμε μέσα σε 3 ώρες, ίσως και λίγο νωρίτερα…

Λάβετε προσφορά