ZEN THE BOUTIQUE

 BRAND / GRAPHIC
Σχεδιασμός λογοτύπου / Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας για κατάστημα ρούχων / Γραφιστικά

Λογότυπο και σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Λογότυπο για κατάστημα ρούχων. Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας για κατάστημα ρούχων.

Ο εκπληκτικός χώρος Zen-The Boutique δραστηριοποιείται στο πανέμορφο νησί Λευκάδα. Είναι ένας χώρος που αφορά αποκλειστικά τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με μοναδικές εμφανίσεις σε ρούχα και αξεσουάρ για κάθε περίσταση.

Για το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων Zen – The boutique αναλάβαμε το σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας. Σχεδιάσαμε τις επαγγελματικές κάρτες και τα κρεμαστά καρτελάκια για τα ρούχα. Επίσης και την επιμέλεια γραφιστικών σε αναρτήσεις στα social media.

Η συνεργασία

Με τη μετακόμιση και δημιουργία του νέου καταστήματος σε καινούριο χώρο, μας ζητήθηκε να σχεδιάσουμε το λογότυπο. Αυτό δε θα ήταν άλλο από μια καθαρή καλλιγραφική γραμματοσειρά η οποία συμβολίζει και ενισχύει το γυναικείο αέρα και στυλ. Όλη η εταιρική ταυτότητα βασίστηκε στο ύφος και στο χρώμα του λογοτύπου με ένα ζεστό μοτίβο να το συνοδεύει, εμπνέοντας έτσι τη σύγχρονη γυναίκα να αναβαθμίσει και να ανανεώσει το στυλ της.

Βασικό χρώμα της νέας εταιρικής ταυτότητας είναι το ροζ που αποπνέει την ευαισθησία και τη γλυκύτητα. Εμπνευσμένο από τη γυναικεία ρομαντική φύση έρχεται να συναντήσει το χρυσό που συμβολίζει με τη σειρά του τη τελειότητα, αναδεικνύοντας το μοντέρνο, το prestige και τον chic χαρακτήρα του χώρου. Τα χρώματα ”δένουν” απόλυτα με τις αποχρώσεις του χώρου και έτσι κυριαρχεί η ομοιομορφία και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα υψηλό.

Προωθήσαμε μαζί με το λογότυπο, και banner για τα social media- grand opening- καλώντας έτσι το κόσμο να το επισκεφθεί και να το γνωρίσει από κοντά. Έπειτα δημιουργήθηκε η ανάγκη για επαγγελματικές κάρτες, κάρτες αλλαγής και καρτελάκια με τρύπες για τα ρούχα, τα μπιζού και τα κοσμήματα όπου σε όλα χρησιμοποιήθηκε το ίδιο μοτίβο για να υπάρχει συνοχή και αρμονία. Το μοτίβο είναι καθαρά εμπνευσμένο από το σχήμα που έχουν τα γυναικεία αξεσουάρ, όπως κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια.