ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ

 GRAPHIC / PACKAGE / PRINT
Σχεδιασμός συσκευασίας / Κατάλογος Μοναστηριακών προϊόντων / Σχεδιασμός ετικέτας κρασιού / Γραφιστικά και έντυπα για Μοναστηριακά προϊόντα

Σχεδιασμός συσκευασίας
Γραφιστικά
Έντυπα

Γραφιστικά και έντυπα για Μοναστηριακά προϊόντα. Σχεδιασμός ετικέτας κρασιού. Σχεδιασμός ετικέτας για Μοναστηριακά προϊόντα.

Η Ιερά Μονή των Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σαρώφ βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό Τρίκορφο του νομού Φωκίδος. Πρόκειται για μία νεοσύστατη μονή, κτήτωρ και ιδρυτής της οποίας είναι ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης. Χαρακτηριστικό της Μονής είναι το μεγαλύτερο καμπαναριό στον κόσμο, με τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες.

Στο κελάρι της Μονής θα βρείτε τα πιο ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα, εργόχειρα, αλοιφές, θεραπευτικά έλαια, σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο και διάφορα βότανα. Το Μοναστήρι έχει μια παράδοση στην παραγωγή προϊόντων υψηλότερης ποιότητας, μόνο από φυσικά συστατικά, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Τα προϊόντα ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητά τους και την αυθεντική τους γεύση.

Η συνεργασία

Αρχικά, σχεδιάσαμε έναν κατάλογο Μοναστηριακών προϊόντων 16 σελίδων χωρισμένο σε κατηγορίες όπου κεντρική ιδέα ήταν αριστερά να παρουσιάζεται ολοσέλιδα ο πρόλογος μαζί με μια φωτογραφία που να παραπέμπει στο περιεχόμενο ή ίσως και κάποια γραμμικά σχέδια που αφορούν ένα από τα κύρια συστατικά των προϊόντων που ακολουθούν στη δεξιά σελίδα. Η γραμματοσειρά όλου του καταλόγου επιλέχθηκε για να προβάλουμε το παραδοσιακό και χειροποίητο χαρακτήρα.

Παρουσιάζονται αφίσες, κάρτες, πινακίδες, ταμπέλες, μακέτες και σχεδιαστικά για μουσαμάδες και άλλες σχεδιαστικές εφαρμογές.

Προχωρήσαμε σε σχεδιασμό ετικέτας κρασιού για το Μοναστηριακό Νάμα – Οίνος Γλυκός Θείας Ευχαριστίας σε μπουκάλι των 750gr, 250gr και σε συλλεκτική συλλογή σε κοπτικό καμπάνας. Έπειτα συνεχίσαμε με τη δημιουργία διαφημιστικών φυλλαδίων δύο όψεων για τη προώθηση του e-shop των Μοναστηριακών προϊόντων.

Δείτε εδώ σχετικό έργο