Αικατερίνη Παπά – Πολιτικός μηχανικός / BRAND. GRAPHIC

BRAND. GRAPHIC. 
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Η Αικατερίνη Παπά είναι πολιτικός μηχανικός  με ένα μεγάλο εύρος εργασιών οι οποίες αφορούν τις μελέτες, κατασκευές και άδειες κτιρίων, νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, άδειες λειτουργίας καταστημάτων κτλ.

Το λογότυπο αποτελεί έναν καθαρά μίνιμαλ σχεδιασμό όπως ακριβώς πρέπει να αποτελεί και το κάθε λογότυπο που σχεδιάζεται. Και φυσικά αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι είναι μοναδικό, σχεδιασμένο από την αρχή με απλότητα και σαφήνεια και βέβαια εύκολα απομνημονεύσιμο.

Δώσαμε περισσότερο έμφαση στις οριζόντιες και κάθετες καθαρές γραμμές για να τονίσουμε το αντικείμενο που δραστηριοποιείται και που σε συνδυασμό με τα αρχικά του ονόματος της πετύχαμε αυτό που είχαμε αρχικά θέσει σαν στόχο ως προς τη κεντρική ιδέα (concept). 

Ο σχεδιασμός συνεχίστηκε με τη δημιουργία ενός εξωτερικού μουσαμά – banner προσθέτωντας τις υπηρεσίες και τα στοιχεία της εταιρείας με τέτοιο ύφος που αποτυπώνει καθαρά την ιδιότητα της πολιτικού μηχανικού.

Στη συνέχεια σχεδιάστηκαν οι επαγγελματικές της κάρτες με απλότητα και με γραμμές λιτές που συνθέτουν την εικόνα της μηχανικού η οποία πρέπει να διέπεται από υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη, σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Ελάτε να σχεδιάσουμε και το δικό σας νέο project

 

Στείλτε μας ένα e-mail!